The Cuckoo's Nest

Vanwege de landelijke sluiting van eet- en drinkgelegenheden in verband met Corona zijn wij voorlopig gesloten.
Blijf veilig en hopelijk tot snel!

Algemene informatie

Mannen ouder dan 18 jaar zijn welkom tijdens de volgende uren:

Zondag - donderdag: 13:00 - 01:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 13:00 - 02:00 uur

Omdat The Cuckoo's Nest een gewoon café is, maar wel met een darkroom, is de toegang gratis. Aangezien we geld moeten verdienen om de bar en darkroom draaiende te houden, ervoor te zorgen dat alles blijft werken en schoon is, verwachten we van onze gasten dat zij minimaal één drankje per persoon bestellen telkens wanneer zij The Cuckoo’s Nest binnenkomen.

De darkroom

The Cuckoo's Nest heeft de darkroom weer geopend. Ook hier gelden natuurlijk beperkende maatregelen i.v.m. Covid-19, maar samen moeten we in staat zijn een veilige omgeving te creëren.

De belangrijkste aanpassingen aan de “normale” situatie:

  • Toegang is beperkt tot een maximum aantal personen (afhankelijk van de ervaringen kan dit aantal worden aangepast).
  • Toegang uitsluitend na registratie.
  • De plaats in de bar vervalt bij toegang tot de darkroom.
  • Er is een vaste looproute route in de darkroom, ingang en uitgang zijn verschillend.
  • Houd ook bij het cruisen afstand (1.5 m) van elkaar.
  • Sex is uitsluitend toegestaan in een cabine.
  • Niet meer dan twee personen in een cabine.
Kijk uit voor zakkenrollers

De darkroom is tamelijk donker en kan nogal druk worden, zodat deze steeds weer zakkenrollers aantrekt. Laat kostbaarheden dan ook achter in een van de items die je incheckt in de garderobe, maar houd wat geld bij je, voor het geval je nog een drankje wilt kopen.

Huisregels

Wij hebben huisregels. Wij verzoeken je vriendelijk om je hier aan te houden. Klik om de knop om ze te bekijken.

HUISREGELS


Safe sex

The Cuckoo's Nest ziet veilige seks tegenwoordig als een noodzaak, vooral wanneer men seks heeft met wisselende partners. Daarom promoten we nu al jaren veilige seks en sinds september 2006 bieden we onze gasten gratis condooms, welke bij de garderobe te verkrijgen zijn. Afgezien daarvan bieden we informatie met betrekking tot veilige seks in de vorm van flyers en folders al zolang deze beschikbaar zijn. We zijn echter van mening dat het hebben van veilige seks ieders eigen verantwoordelijkheid is en we kunnen alleen proberen onze gasten te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Our advice regarding safe sex

We raden onze gasten aan om altijd veilig te vrijen: gebruik een condoom met voldoende glijmiddel op water- of siliconenbasis. Echter, hoewel het gebruik van een condoom de beste bescherming kan zijn tegen het krijgen en verspreiden van HIV, beschermt dit niet voldoende tegen andere seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's). Het wordt daarom aanbevolen om je regelmatig te laten controleren: als je regelmatig seks hebt met verschillende partners, dan minstens twee keer per jaar. Als je denkt dat je een SOA hebt opgelopen, wacht dan niet op je volgende geplande check-up waardoor je het riskeert het te verspreiden, maar laat jezelf zo snel mogelijk controleren door de SOA-eenheid van de GGD.

More information and testing locations

MANtotMAN  is een website van Soa Aids Nederland die zich richt op mannen die seks hebben met mannen (MSM), en biedt niet alleen allerlei informatie over MSM-seks, maar maakt het ook mogelijk om een gratis en anonieme HIV/SOA-test in Amsterdam of Rotterdam te regelen. Buiten deze steden zijn er meer dan 50 lokale GGD's (of GG&GD's) waar je op anonieme basis persoonlijk advies en informatie kunt inwinnen over soa's, hiv en veilige seks. Vraag daarvoor naar de sociaal verpleegkundige voor soa's en aids. Deze kan je doorverwijzen voor (gratis) verder onderzoek. De meeste lokale GGDs zullen je gratis (en anoniem) op HIV testen. Daarnaast biedt deze pagina op de  site van GGD Amsterdam  veel informatie over hun SOA Poli.

Contact

Stuur ons een bericht:

VERSTUUR

Find us on social media